Hasan Şaş, 'Şampiyonluğa en büyük aday biziz'

/ Kaynak: CHA
Hasan Şaş, 'Şampiyonluğa en büyük aday biziz'

SPOR Haberleri  / CHA

Galatasaray Yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Spor Toto Süper Lig'de bu yıl şampiyonluğa en büyük adayın kendileri olduğunu söyledi

Galatasaray Yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Spor Toto Süper Lig'de bu yıl şampiyonluğa en büyük adayın kendileri olduğunu söyledi. Sabah yapılan antrenman sırasında basın mensupları ile sohbet eden yardımcı hoca, basın mensuplarına takımın son durumu ve transferler hakkında bilgi verdi. Galatasaray'da oynarken üçüncü yıldızı 2002 yılında kendilerinin taktığını hatırlatan eski oyuncu, "Bu yıl şampiyon olup inşallah dördücü yıldızı biz takarız. Buna da en büyük aday biziz." diye konuştu. TFF'nin 6+0+4 kararının transferde ellerini bağladığını ve bu nedenle biraz yavaşlamak zorunda kaldıklarını kaydeden Hasan Şaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Avrupa'da güzel bir ivme almıştık. Elimizde 10 tane yabancı var. Alınan yabancı kararı tabiki tat veren bir karar olmadı. Oyuncuların 4 tanesi mecburen tribünde oturmak zorunda kalacak. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçımızı 27 - 28 Eylül'de oynayacağız. Lig de 17 Ağustos'ta başlayacak. 40 günlük sürede dışarda kalan bu dört oyuncuyu nasıl ve nerede hazırlayacağız. Yabancıların Şampiyonlar Ligi'nde oynaması için hazır olması gerekiyor. Her dakika birini çıkarıp diğerini koymak da olmaz. O zamanda takımın ivmesi bozulur. İnşallah TFF tekrar görüşüp bu kararından döner." Hasan Şaş, kampa getirilmeyip İstanbul'da bırakılan oyuncuların menajerlerine bir ay önceden takım bulmaları gerektiğini ilettiklerini ifade etti.


KARARIMIZ MELO
Öte yandan gazetecilerin "Melo'nun transferi ne durumda. Wellington'un durumu nedir?" sorusuna ise yardımcı hoca, şunları kaydetti: "Biz teknik olarak Melo'nun alınmasına karar verdik. Bu kararı yönetime söyledik. İnşallah alacaklar. Melo'nun avantajları çok fazla. Takımı tanıyor, iki tane şampiyonluk yaşadık. Biz bazı kararları alırken bunları gözetmek zorunda kaldık. Zaten şu anda yabancı almamız için kadronun boşaltılması gerekiyor. Bir yabancının gitmesi gerekiyor. Başka yabancılar alıncaksa hangi yabancının gideceğini oturup düşünmemiz gerekiyor." Hasan Şaş, Obi Mikel isminin gündeme asla gelmediğini, kısaca kendilerinin Melo'nun gelmesini beklediklerini kaydetti. Yardımcı hoca, oyuncularının performansının gayet iyi olduğunu kaydetti. Hasan Şaş, bir ara gündeme gelen Kolarov'u almalarının da ekonomik olarak mümkün olmadığını ifade etti.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...