O Ses Türkiye'nin yeni ismi belli oldu

O Ses Türkiye'nin yeni ismi belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin jürisine Ebru Gündeş'i kattıktan sonra ikinci isim için ünlü rock grubu Athena'nın solisti Gökhan'ı seçti.

Bilindiği gibi yeni sezon öncesi Ebru Gündeş 'O Ses Türkiye' jürisine dahil oldu. Jürinin ikinci yeni ismi ünlü rock grubu Athena'nın solisti Gökhan oldu. Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'O Ses Türkiye' yarışması yeni sezon öncesi yeni jüri üyeleri ile izleyicinin karşısına çıkacak. Bu konuda ince eleyip sık dokuyan Ilıcalı, Ebru Gündeş isminden sonra ikinci isimde de karar kıldı. Jürinin ikinci ismi Athana'nın solisti Gökhan oldu. Gökhan hayatında ilk defa jüri üyeliği yapacak ve takımdaki yarışmacıyı Türkiye'nin sesi yapmaya çalışacak. Acun Ilıcalı yeni jüri üyesi hakkında "Bu sezon kadromuzda görmek istediğimiz diğer yeni isim Gökhan'dı. Kendisinin teklifimizi kabul etmesinden dolayı çok mutluyuz. Rock müziğin sevilen ismi Gökhan'ın O Ses Türkiye'ye çok büyük renk katacağını düşünüyorum" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...