İşte Ebru Şallı Harun Tan evliliğini bitiren sebep

İşte Ebru Şallı Harun Tan evliliğini bitiren sebep

MAGAZİN Haberleri

Yıllar önce verdiği bir röportajında "Kocam, oğlumdan önce gelir" diyen Ebru Şallı'nın 11 yıl evli kaldığı Harun Tan'dan boşanma sebebi herkesi şaşırttı.

Yıllar önce verdiği bir röportajında "Kocam, oğlumdan önce gelir" diyen Ebru Şallı 'nın 11 yıl evli kaldığı Harun Tan 'dan gizlice boşanması herkesi şaşırttı. Ebru Şallı ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada, evden ceketini alarak çıktığını, medeni bir ayrılık olduğunu, eşi Harun Tan ile arkadaş ve dost olarak görüşeceklerini söylemişti. Şallı'nın bu açıklamalarının ardından, sosyete ve iş dünyasında, sürpriz gibi görünen Şallı-Tan evliliğinin bitişinin fikir anlaşmazlığı olmadığı öne sürüldü. İddialara göre, Ebru Şallı, ekonomik durumu bozuk olan Harun Tan'dan bir süreden beri birlikte olduğu ünlü ve zengin işadamı sevgilisi nedeni ile ayrıldı. Yine iddialara göre, Ebru Şallı'nın eşi Harun Tan'dan ayrılmasını işadamı sevgilisi istedi. Ebru Şallı'da Gaziosmanpaşa Adliyesi Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşandı. Şallı'nın Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne başvurmasının nedeni de boşanma olayının medyadan gizli tutulmasıydı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...