‘Altın yumurta’yla anne oldu

‘Altın yumurta’yla anne oldu

YAŞAM Haberleri

İstanbul’da yaşayan Serap-Selami Durak çifti bebek sahibi olmak istedi. İstanbul’da yaşayan çift tedavi olmak amacıyla çok sayıda doktora gitti. Farklı merkezlerde 3 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi gören çiftin her denemesi başarısızlıkla sonuçlandı.

Bahçeci Sağlık Grubu doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Opr. Dr. Müstecep Kavrut ile tanışan çifte gerekli tüm testler yapıldı ve o yıllarda 35 yaşında olan Serap Hanım’ın aslında erken menopoz sürecine girdiği tespit edildi. Çift hızlıca tedaviye alındı ve Serap Hanım’ın “altın yumurta” olarak tabir edilen son 1 yumurtası dondurularak embriyo oluşturuldu. Oluşturulan embriyonun transferi sonrasında hamilelik haberini alan çiftin “Altın bebekl”leri Defnesu Miray dünyaya geldi. Bugün 1 yaşını dolduran Defnesu Miray için Allah’a dua ettiklerini söyleyen Durak çifti, “Uygulanan tedavi son şansımızdı” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...