'Mehmetçik bu harekâttan zaferle çıkacak'

'Mehmetçik bu harekâttan zaferle çıkacak'

MAGAZİN Haberleri

Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek ve askerlerle buluşmak için başlatılan “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Mehmetçiğin Yanında” etkinliği kapsamında sanatçılar, Hatay’a ziyarette bulundu.

Erhan Yazıcıoğlu, Zihni Göktay, Süha Uygur, Hikmet Körmükçü, Sinan Bengier, Nilgün Kasapbaşoğlu ve Erkan Sever’in de aralarında bulunduğu bir grup sanatçı, Hassa ilçesine geldi. Şehir Tiyatroları Müdürü Salih Efiloğlu “Biz büyük bir aileyiz. Bu aileyle birlikte Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu hissettirmek için sıfır noktasına geldik. Buradan onlara dualarımızı gönderiyoruz. Allah güç versin” dedi. Sanatçılardan Zihni Göktay da harekatın zaferle sonuçlanacağına inandıklarını dile getirdi. Bölgede güvenlik önlemi alan askerlerle sohbet edip fotoğraf çektiren sanatçılar, onlara Şehir Tiyatrolarının fularını hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...