7 yılda 10,5 milyar liralık değer üretti

7 yılda 10,5 milyar  liralık değer üretti

Ekonomi Haberleri

Teknik Yapı, 2018 yılı sonuna kadar 3,2 milyar lira değerinde 3 yeni projeyi daha satışa çıkaracağını açıklarken, şirketin toplamda oluşturacağı değer 10,5 milyar liraya yükselecek.

Son 7 yılda 17 ayrı proje ile 7,3 milyar liralık değer oluşturduklarını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, sene sonuna kadar yaklaşık 3,2 milyar lira tutarında 3 projeyi daha satışa çıkaracaklarını kaydetti. Son aylarda gayrimenkulde yaşanan durgunluğa da değinen Durbakayım, sektörün kendi dinamiklerinin her türlü olumsuzluğu yenebileceği belirtti. Türkiye’nin geçtiğimiz 20 yıl içinde birçok kriz ve sorunla karşılaştığını hatırlatan Umut Durbakayım, millî birlik ve ulusal güçbirliği ile hepsinin üstesinden gelindiğini ifade etti. Durbakayım, Türk ekonomisi ve iş dünyasının her seferinde en ön saflarda yer alarak ve tek vücut olarak krizlere başkaldırdığının altını çizdi. Teknik Yapı’nın sergilediği performansın sektördeki genel büyüme trendinin üzerinde olduğunu ifade eden Durbakayım “Bu süreçte Türkiye ekonomisine önemli katkıda bulunduk. Her gün ortalama 5 daire inşa ederek ortalama 2,8 milyon liralık değer kazandırdık. Söz konusu projelerinin çoğunu inşaat tamamlanmadan satma başarısı gösterdik” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...