Fulden Uras’ın 3 yıllık sapığı yakayı ele verdi

Fulden Uras’ın 3 yıllık sapığı yakayı ele verdi

MAGAZİN Haberleri

Kelebek hastalığına dikkat çekmek için sosyal sorumluk adına İstanbul’da bir dernek açan şarkıcı ve oyuncu Fulden Uras, bir süre önce ölümle tehdit edilmeye başladığını iddia ederek Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine başvurdu.

Uras, Ankara’da kelebek hastalığıyla ilgili bir derneğin başkanı olan A.A. isimli şahıstan şikâyetçi oldu. Bunun üzerine Gasp Büro Amirliği, A.A’yı Beşiktaş’ta gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Uras “Üç yıldır tehdit ve harekete uğruyorum. Kendileri artık bu çocuklar üzerinden nasıl bir çıkarları, faaliyetleri varsa bana saldırmaya başladılar. Bunlar yaşanırken ben de adalete, emniyete sığındım. Artık adli süreç başladı” ifadelerini kullandı. Şüpheli A.A’nın ise suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen A.A. kendisine komplo kurulduğunu iddia etti. Oğuzcan Yazar İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...