Son dakika! Esat Kabaklı kaza geçirdi | Esat Kabaklı kimdir, durumu nasıl?

Düzenleyen:
Son dakika! Esat Kabaklı kaza geçirdi | Esat Kabaklı kimdir, durumu nasıl?

MAGAZİN Haberleri

Son dakika gelen bilgilere göre ünlü halk müziği sanatçısı Esat Kabaklıtrafik kazası geçirdi. Esat Kabaklı'nın son durumu ne? Esat Kabaklı iyi mi? Esat Kabaklı hayati durumu nasıl? Esat Kabaklı kimdir? İşte son dakika Esat Kabaklı kaza haberi

Son dakika! Esat Kabaklı kaza geçirdi... Peki Esat Kabaklı kimdir, kaç yaşında, durumu nasıl? Son dakika gelen bilgilere göre halk müziği sanatçısı Esat Kabaklı kaza geçirdi. Esat Kabaklı'nın son durumu haberimizde. İşte Esat Kabaklı hakkında merak ettikleriniz..  Esat Kabaklı, geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer sanatçılarla birlikte askere moral için sınıra gitmişti.

ESAT KABAKLI KİMDİR?
Usta ses Esat Kabaklı İlköğretim, Ortaöğretim ve Lise eğitimini Elazığ’da tamamlamış ardından Elazığ Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi’ni ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı bölümünü bitirmiştir. Çok küçük yaşlarda bağlama çalmaya başlayan Esat Kabaklı bağlama öğretmenliğide yapmıştır. Türk Halk Müziği repertuarı’na derlemeleri ile kaynak sağlayan nadide sanatçılardan olan Esat Kabaklı evli ve 2 kızı vardır.

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da bir çok ülkede konserler veren Esat Kabaklı gazeteci yazar Servet Kabaklı’nın amca oğlu, Şeyhül Muharririn Ahmet Kabaklı Hoca’nın ise yeğenidir. Esat Kabaklı aslen Elazığ’lıdır ve Elazığ doğumludur.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...