Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü!

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü!

DÜNYA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Putin, telefonda görüştü. İki lider, ABD, İngiltere ve Fransa’nın Suriye rejimine yönelik olarak düzenledikleri harekat hakkında fikir teatisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmede "Bölgede gerilimin daha fazla tırmandırılmaması mesajı" verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya  Federasyonu Başkanı Vladimir Putin, telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede, ABD,  İngiltere ve Fransa'nın Suriye rejimine yönelik olarak düzenledikleri harekat  hakkında fikir teatisinde bulunuldu.Erdoğan, Türkiye'nin kimyasal silah kullanımını öteden beri şiddetle  kınadığına işaret ettiği görüşmede, bölgedeki gerilimin daha fazla  tırmandırılmaması gerektiğini vurguladı.Suriye'de sahadaki gerginliğin azaltılması ve soruna siyasi çözüm  bulunması için ortak çaba harcamayı sürdürme kararlılıklarını teyit eden iki  lider, gerek ikili gerek bölgesel konularda yakın temasta olmaya devam etme  konusunda mutabık kaldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...