Ölü bulunan oyuncunun son görüntüleri çıktı

Ölü bulunan oyuncunun son görüntüleri çıktı

MAGAZİN Haberleri

Glee dizisinin yıldızı Cory Monteith'in ölümünden bir hafta önce uçak yolculuğu sırasında çektiği video internette yayınlandı

Kanada Vancouver'da kaldığı otel odasında ölü bulunan Glee dizisinin yıldızı Cory Monteith'in ölümünden bir hafta önce uçak yolculuğu sırasında çektiği video internette yayınlandı.Global News'in haberine göre, 6 Temmuz'da Vancouver'a gittiği uçakta bir yolcunun kendisine yaklaşıp erkek arkadaşının kızı Mallory için video çekmesini rica edince, Monteith bu isteği geri çevirmeyerek, "Merhaba Malorie, ben Coly. Tehlikeden uzak dur ve okuldan ayrılma" dedi. Oyuncunun ölümünden tam bir hafta önce çekilen video, Monteith'in hayranı tarafından internette yayınlandı. Pazartesi günü yapılan otopsi sonucu aşırı alkol ve uyuşturucu sonucu öldüğü belirlenen Monteith henüz 31 yaşındaydı. Türkiye'de de yayınlanan Glee dizisindeki Finn Hudson rolüyle tanınan Monteith'in cesedi, 13 Temmuz'da Pacific Rim otelinin 21. katındaki odasında bulunmuştu. Cory Monteith'nin bir süre önce madde bağımlılığı tedavisi kapsamında bir sağlık kurumuna yatmayı kabul etmiş, ünlü yıldız 19 yaşında da aynı nedenle rehabilitasyon tedavisi görmüştü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...