TRT 1'den büyük veda! Bu sezon sonunda final...

Düzenleyen:
TRT 1'den büyük veda! Bu sezon sonunda final...

MAGAZİN Haberleri

TRT 1, dizilerine en çok dahip çıkan kanal. Zira dizilerinin uzun ömürlü olduğu, reytingleri yüzünden harcamadığını biliyoruz. Fakat TRT 1, bu sezon sonunda bir dizi için final kararını çoktan almış olabilir.

BU SEZON SONUNDA BİTMESİ MUHTEMEL

Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en iyi dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul'un hem hikaye hem de tarih gereği bu sezonunda bitmesi bekleniyor.

Bİ GARİP MUALLAK

Mehmetçik Kut'ül Amare'nin ise ilk bölümlerde reytingleri gayet iyiydi. Ancak ne olduysa olsu Mehmetçik Kut'ül Amare geriledi. İlk başladığında 6 bölüm olarak tasarlanan dizi, uzatılmıştı. Bu sezon sonunda bitme ihtimali olan diziler arasında.

ASLAN AİLEM BİTECEK Mİ

Aslında pazar akşamlarının sessiz sedasız ilerleyen dizilerinden biri Aslan Ailem. Aslan Ailem dizisini izleyen kitleye yakın zamanda kötü haber gelebilir.

Öncelikle pazar Akşamları yayınlanan Aslan ailem dizisi Aslında istediği reytinge bir türlü ulaşamadı. Dizi genellikle pazar günleri 13 ile 14. sıralarda yer alıyor ve istediği bir reytinge ulaşabilmiş değil.

Ancak TRT 1 reyting konusunda çok tutucu olmadığı için reytingleri çok da sorun etmiyor. TRT dizilerinde daha uzun vadeli düşünen bir kanal.

Aslan ailem dizisi normal şartlarda 39 bölüm sürecek. Dizinin reytingleri yüksek olsa izlenme oranları çok iyi olsaydı devam edebilir diyebilirdik ancak elimizdeki reyting analizleri dizinin ancak sezonu bitirebileceğini ifade ediyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...