İhlas Koleji'ne Kültür Bayrağı

İhlas Koleji'ne Kültür Bayrağı

GÜNDEM Haberleri

İhlas İlk ve Ortaokulu Müdürü Server Gürsoy, yapılan değerlendirmeler sonunda Kültür Bayrağı almaya hak kazanmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

İstanbul Özel Bahçelievler İhlas İlk ve Ortaokulu Müdürü Server Gürsoy, yapılan değerlendirmeler sonunda Kültür Bayrağı almaya hak kazanmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, emeği geçen bütün çalışanlara, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. 2012-2013 eğitim yılında önemli başarılar elde ettiklerini vurgulayan Gürsoy, bu başarıların değerlendirilmesi sonucunda Kültür Bayrağı'nı İhlas Koleji'ne getirdiklerini söyledi. İstanbul'da bu başarıya ulaşan 11 okuldan biri olduklarını belirten Gürsoy, İstanbul genelinde 5000'in üzerinde okul olduğunu söyleyerek, "İstanbul gibi birçok ülkeye eşdeğer bir şehirde dereceye girmek bizi mutlu etti. Yapılan değerlendirmeler sonucunda yıl içinde elde etmiş olduğumuz başarılar taçlandırıldı" dedi. Daha önce bu başarıya Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu'nun da ulaştığını vurgulayan Gürsoy, önümüzdeki günlerde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenecek törenle Kültür Bayrağı'nı ve hizmet plaketini kurum adına alacağını sözlerine ekledi. nbsp;Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim okulları arasındaki rekabetin arttırılması ve kültürel yarışmalara daha çok öğrenci katılması hedeflenerek düzenlenen Kültür Bayrağı Projesi'nde 70 puan ve üzerinde alan okullara Kültür Bayrağı veriliyor. Puanlandırma ise uluslararası, ulusal, il ve ilçe bazında yapılan kültürel yarışmalar (şiir, kompozisyon ve diğer edebi türler, resim, karikatür, münazara, bilim olimpiyatları, bilgi ve beceri yarışmaları) ve etkinliklerde elde edilen başarılar göz önüne alınarak yapılıyor. nbsp;Spor oyunları, halk oyunları, dans ve müzik yarışmaları ise puanlandırma dışında tutuluyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...