Özge Özpirinçci'nin yeğenine şiddet uygulayan bakıcı yakalandı

Düzenleyen:
Özge Özpirinçci'nin yeğenine şiddet uygulayan bakıcı yakalandı

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Özge Özpirinçci dün sosyal medya hesabından iki yaşındaki yeğeninin bakıcısı tarafından istismara uğradığını iddia edip yardım istemişti. Özpirinçci, şiddet uyguladığı görüntüler de ortaya çıkan bakıcının yakalandığını açıkladı.

'Kadın' dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabı üzerinden iki yaşındaki yeğeninin bakıcısı tarafından istismara uğradığını ve bu anlara ait kamera görüntülerinin ortaya çıktığını duyurmuştu.

Özge Özpirinçci'nin yeğeninin başına gelen skandal sosyal medyayı ayağa kaldırırken, şiddet görüntülerinin ardından bakıcı kayıplara karışmıştı.

ÖZGE'DEN TEŞEKKÜR

Söz konusu bakıcı bugün yakalandı. Haberi instagram'dan duyuran Özpirinçci, "Yeğenime şiddet uygulayan kadın yakalandı. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ederim! Bir daha böyle bir yardımı kimsenin istemek zorunda kalmaması dileğiyle. Konu yargıya intikal ettiği için basının bu süreçte hassasiyetini rica ediyorum. Teşekkürler" ifadelerini kullandı. 

Özge Özpirinçci'nin yeğenine şiddet uygulayan bakıcı yakalandı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...