Arka Sokaklar'da büyük şok... Hüsnü Çoban ölüyor mu?

Düzenleyen:
Arka Sokaklar'da büyük şok... Hüsnü Çoban ölüyor mu?

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar sezon finali yapacak. Finalden önce hasta olan Hüsnü Çoban'ın öleceği iddia ediliyor.

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ölüyor mu? Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Çoban’ın yer aldığı Arka Sokaklar dizisi hızla sezon finaline doğru gidiyor. 12 sezondur ekranda olan Arka Sokaklar dizisi, önümüzdeki sezon da devam edecek yapımlar arasında… 482. bölümü reytinglerde tüm kişiler kategorisinde yine birincilik elde eden Arka Sokaklar, 483. yeni bölümüyle 1 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranında olacak.

Hüsnü Çoban ölüyor mu?

Hüsnü Çoban, kansere yakalandığını ailesine açıklayacak. Hüsnü Çoban’ın durumu iyice kritik aşamaya geliyor. 483. yeni bölümde Tunç, hastaneden eve dönüyor ve Mesut Komiserin duygusal anları izleyicileri bekliyor. Ayrıca Ali komiserin babası ile ilgili gelişmeler de izleyicileri bekliyor olacak.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Hüsnü’nün hastalığını duyan sevenleri, büyük üzüntü yaşıyor. Mesut, oğlu Tunç’un yaşadığı acıya ortak olmuştur. Selin, Umut Bebek için mücadelesine mahkemede devam etmektedir. Hüsnü’nün hastalığını duyan ailesini büyük üzüntü sarar.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...