İDO Tatlıses'in son hali şaşırttı

Düzenleyen:
İDO Tatlıses'in son hali şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İDO Tatlıses son zamanlarda çok fazla kilo kaybı yaşadı. Son olarak paylaştığı fotoğrafı görenler yorum yağmuruna tuttu.

Yasemin Şefkatli, mutlu bir beraberlik yaşadığı sevgilisi İdo Tatlıses ile instagram'da bir fotoğraf paylaştı. Aşırı zayıflamış olan İdo'nun fotoğrafı, hayranları arasında olay oldu.

Takipçileri tarafından ilk göze çarpan şey İdo Tatlıses'in verdiği kilolar oldu. İdo'yu gören sevenleri "Artık daha fazla kilo verme, hasta gibi olmuşsun" yorumunda bulundu.

15 KİLOYU NASIL VERECEĞİNİ ANLATMIŞTI

İdo, geçtiğimiz aylarda 15 kiloyu nasıl verdiğini şu sözlerle anlatmıştı... "İlk iki haftada sekiz kilonun üstünde verdim. Gerçekten çok yiyorum. İyice abartmıştım, öğünde dört beş tane hamburger yemeye başladım.

Yaza giriyoruz nasıl sağlıklı kilo verebilirim? Ayda 2 kilo benim işime gelmiyor. Aşırı bir diyet yaptım. Zararı olmadı diyemem, muhtemelen olmuştur. Şimdi normal sürecime geri döndüm. Bir İrem Derici olamadım yani." dedi.

İDO Tatlıses'in son hali şaşırttı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...