Emeklilere ödenecek ikramiyelerin tarihi belli oldu

Düzenleyen:
Emeklilere ödenecek ikramiyelerin tarihi belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Bakanlar Kurulu sonrası Bekir Bozdağ emeklilere verilecek ikramiyenin tarihini açıkladı.

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklamalarda bulundu.

EMEKLİ İKRAMİYELERİ

Bozdağ, "Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri bayram ikramiyelerini 7 Haziran'da, SSK emeklileri ise 8 Haziran'da alacak. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları bayram öncesi ödenecek." dedi.

YUNANİSTAN'DA DARBECİ ASKERLERİN TAHLİYESİ

Yunanistan Türkiye gibi darbelerden çok çekmiş bir ülke. Suçluların iadesine dair uluslarası hukuku içeren kurallar var. Darbelerden bu kadar bedel ödeyen ülke olarak darbeci teröristlerin Türkiye'ye iadesini yapmaktır. Yunanistan Türkiye'nin içerisinde ona karşı darbe teşebbüsüne kalkışan FETÖ'cü teröristleri himaye etmektedir. Yunanistan Devleti onlara destek vermektedir. Bunu Türkiye olarak kabul etmemiz mümkün değildir. Aleksis Çipras sözünün eridir zannettik. Ama bu iadeler yapılmadı. Bu iadelerin siyasi bir yönü de vardır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...