Daum'un ilk galibiyeti

/ Kaynak: İHA
Daum'un ilk galibiyeti

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor karşısında sahadan üstünlükle ayrılan Bursaspor ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Spor Toto Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan ve ilk hafta deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 yenilen 2. hafta sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlılar Medical Park Antalyaspor deplasmanından 3 puanla ayrılarak ligdeki ilk 3 puanı ile tanıştı. Milli maç arasına moralli giren yeşil-beyazlılar 4. haftada oynanacak Beşiktaş maçıyla birlikte seriye geçmenin hesaplarını yapacak.


PİNTO SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Bursaspor'n Şilili golcüsü Sebastian Pinto ligdeki gol orucunu bozdu. En son geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında gol atmayı başaran Şilili, ligde 4 maç aradan sonra gol sevinci yaşadı. Pinto'nun Antalyaspor'a attığı golden sonra büyük sevinç yaşadığı görüldü.


DAUM'UN İLK GALİBİYET
UEFA Avrupa Ligi'ne veda edilmesinin ardından Hikmet Karaman'ın yerine Bursaspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Alman çalıştırıcı Christoph Daum, yeşil-beyazlı takımla ilk galibiyetine ulaştı. Eskişehirspor karşısında ilk kez takımının başında sahaya çıkan deneyimli çalıştırıcı, bu maçta yeşil beyazlıların mağlubiyetini önleyememiş, geçen haftada Galatasaray ile sahasında beraberlikle ayrılmıştı.


BURSASPOR LİGDE 4 MAÇ ARADAN SONRA GALİBİYETLE TANIŞTI
Spor Toto Süper Lig'de en son galibiyetini geçtiğimiz sezonun 32. haftasında deplasmanda Orduspor'u 4-2 yenerek alan yeşil-beyazlılar 5 maç aradan sonra 3 puanla tanıştı. Sezona istediği gibi başlayamayan yeşil-beyazlılar Antalyaspor deplasmanında alınan 3 puanın ardından çıkışa geçmeyi planlıyor.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...