Menajeri konuştu, 'Büttner Beşiktaş'ta'

Menajeri konuştu, 'Büttner Beşiktaş'ta'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın ısrarla istediği ve kiralık olarak kadrosuna katmak için mücadele ettiği Büttner için menajeri Aleksander Bursac, konuştu.

Beşiktaş 'ın ısrarla istediği ve kiralık olarak kadrosuna katmak için mücadele ettiği Büttner için menajeri Aleksander Bursac, konuştu. nbsp;Hollandalı futbolcu için İngiltere'de bulunan Bursac, Manchester United ile zorlu bir pazarlığa girdiklerini söyledi. Bursac, Celtic ile ilgili artık bir detayın kalmadığını, oyuncunun Beşiktaş ile anlaştığını belirtti. Büttner'in şu andan itibaren sadece Beşiktaş'a konsantre olduğunu belirten Bursac, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha önce Celtic ile anlaşmıştık. Ancak oranın şartları ve İskoç ekibinin Büttner'i bonservisi ile istemesi kafamızı karıştırdı. Manchester United'a 1 defa gelebilirsiniz. Biz de bu kadar kolay kopmak istemiyoruz. Sezonun tamamında forma giyip Manchester'a dönmek istiyoruz. Kulübümüz Büttner'i bırakmayacak gibi. Ancak bunun için hem biz hem de Beşiktaş Kulübü mücadele ediyor. Son dakikaya kadar beklemek zorundayız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...