Mecburen Janko

Mecburen Janko

SPOR Haberleri

Trabzonspor'dan 'Kendine kulüp bul' denilerek gönderilen Jankogolcü alınamaması üzerine bordo-mavili takıma geri döndü.

Geçen sezonun sonunda Trabzonspor'dan gönderilen Marc Janko, bordo-mavililerin forvet transferini gerçekleştirememesi üzerine yeniden takıma döndü. Trabzonspor, Janko'ya lisans çıkarırken Avusturyalı golcü ülkesinde açıklamalarda bulundu. Sakatlığının transfer olmasına engel olduğunu söyleyen Janko, "Trabzonspor bana kulüp bul dediğinde sakatlığım transfer görüşmelerimi olumsuz etkiledi. Birçok kulüple yaptığım görüşmeler bu sebeple sonuçsuz kaldı" dedi.
AKÇAY SİSTEMİ DEĞİŞTİRDİ
Janko, "Yeni Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile ilişkimiz çok iyi. Önceki Teknik Direktör Tolunay Kafkas'tan çok farklı birisi. Saygıyla iletişim kurup sorunları Akçay ile çözebiliriz" dedi. Malouda ve Bosingwa'nın takıma katılmaları hakkında ise Avusturyalı oyuncu, "Malouda ve Bosingwa her takımda oynayabilecek önemli isimler. Oynadığımda bana da katkıları olacaktır. Trabzonspor'da sistem geçen yıla göre biraz değişti" sözlerini kullandı.


Bosingwa mesaide
Trabzonspor'un Portekizli yıldızı Bosingwa, form tutmak için ekstra antrenmanlara başladı. Takımın izinli olduğu gün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek fizyoterapist Ferhat Boz eşliğinde çalışmalara başlayan Bosingwa, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmek için elinden geleni yapıyor.



gt; Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Emre Güral'ın Kayseri Erciyesspor ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...