Manchester United'tan Bruma'ya 18 milyonluk teklif

Manchester United'tan Bruma'ya 18 milyonluk teklif

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferi Bruma'ya, transferin son günü Manchester United'ın 18 milyonluk teklif götürdüğü ortaya çıktı.

Sporting Lizbon'dan büyük umutlarla transfer edilen Bruma, Sarı-Kırmızılı ekipteki ilk idmanına çıktı. 10 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Avrupa'da ses getiren Portekizli futbolcu, ilk antrenmanında oldukça istekli göründü. Bu arada genç yeteneğin Galatasaray'a transferinde aktif rol oynayan FIFA menaceri Marco Kırdemir, ilginç bir gelişmeyi paylaştı. Radyospor'a konuşan Kırdemir, "Manchester City, Manchester United, Arsenal, Monaco, PSG ve Real Madrid gibi kulüpler işimizi çok zorlaştırdı. Hatta Manchester United transferin son günü 18 milyon Euro teklif etti. Fakat Sporting Lizbon Başkanı Carvalho, Galatasaray son derece dürüst davrandığı için daha düşük bir fiyata oyuncuyu Galatasaray'a verdi" dedi. Kırdemir ayrıca Carvalho'nun Galatasaray'ı kardeş kulüp ilan ettiğini ve ileride daha iyi çalışmalar yapmak istediklerini söyledi. Manchester'ın teklifinin geri çevrilmesine gerekçe olarak da, İngilizler'in Bruma'yı daha önce bedava almak için uğraşmaları gösterildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...