Erman Kılıç, Galatasaray'dan neden ayrıldığını açıkladı

Erman Kılıç, Galatasaray'dan neden ayrıldığını açıkladı

SPOR Haberleri

Erman Kılıç, 'Benim için olaylar hızlı gelişti. Galatasaray'da şans bulmayacağım için Eskişehirspor'a geldim. Geldiğim için de mutluyum' dedi.

Sezon başında sözleşmesi elinde olan ve Galatasaray'ın yolunu tutan Erman Kılıç, transfer döneminin son gününde Eskişehirspor'a imza attı. Erman Kılıç imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Galatasaray'dan ayrılmasıyla ilgili sorulara cevap veren Erman Kılıç "Benim için olaylar hızlı gelişti. Galatasaray'da şans bulmayacağım için Eskişehirspor'a geldim. Geldiğim için de mutluyum. Tamamen kendi kararım. Şimdi Eskişehirspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım" dedi. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim ile kararı hakkında konuşup konuşmadığı sorulan Erman Kılıç, "Fatih hcoa ile görüşmem olmadı. Şampiyonlar Ligi kadrosunda olmadığımı görünce yardımcısına gitmek istediğimi söyledim. Yardımcısı Fatih hocaya durumu iletti. Beni hoşgörüyle karşıladılar" diye konuştu. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...