'Arda Turan'ı Simeone ortaya çıkarmış'

'Arda Turan'ı Simeone ortaya çıkarmış'

SPOR Haberleri

'Arda Turan, iyi işlenmemiş cevher olarak İspanya'ya geldi. Bunu ortaya çıkartan ve koruyan Diego Simeone'ye teşekkür etmek gerek'

İspanya La Liga'da gösterdiği performans ile zirve yapan Arda Turan spor yazarları tarafından iyi işlenmemiş cevher olarak nitelendirildi. La liga'nın yayın haklarını elinde bulunduran Canal Plus televizyonu yorumcuları, Arda'nın bu kadar iyi bir çıkış göstermesinin arkasında Atletico de Madrid kulübü ve teknik direktör Simeone'nin olduğunu savundular. Türk oyuncunun olağanüstü kabiliyetleri olmasına rağmen Türkiye'de iyi işletilmediğini hatırlatan spor yazarları bugün Arda Turan 'dan bahsediyorsak İspanya'nın önemli payı var sözlerini etti. La Liga'nın önemli spor yorumcularından Rafa Alkorta, Arda'nın gittikçe yükselen bir grafiğine şahit olduklarını bunu ortaya çıkartan ve koruyan Arjantinli teknik direktör Diego Simeone'ye teşekkür edilmesini istedi. La ligada oynanan üç lig maçında bir gol atan ve üç golünde asistliğini yapan milli futbolcumuz Arda, Atletico de Madrid'in Sevilla ve Real Sociedad deplasmanlarında aldığı galibiyetlerde büyük rol oynamıştı. Ardalı Atletico de Madrid lig sıralamasında 3 maçta 9 puan ile Barcelona'nın ardından ikinci sırada bulunuyor. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...