Trabzonspor'da büyük fiyasko

Trabzonspor'da büyük fiyasko

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da forvet transferinin iki sezondur gerçekleşmemesi camiayı endişelendiriyor.

Transfer sezonun başlamasıyla birlikte ilk olarak forvet mevkiine takviye yapmak isteyen bordo-mavililer, Berbatov, Barrios, İbrahima Toure, Cenk Tosun, Fred, Kalu Uche, Solomon Kalou ve son olarak Guidetti için girişimlerde bulundu. Ancak girişimlerin hiç birinden sonuç alamayan Karadeniz ekibi, takımdan gitmek isteyen Emre Güral'a izin vermedi ve sakatlığı geçen Mark Janko'nun da lisansını çıkarttı. Her maç sonrası yaptığı açıklamada, "Forvet nbsp;transferi bekliyoruz" diyen Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın da gerçekleşmeyen forvet takviyesi sonrası Janko'dan faydalanması bekleniyor.
YEREL MEDYADAN AĞIR ELEŞTİRİ
Trabzon yerel basını da forvet transferini gerçekleştirmeyen yönetimi ağır şekilde eleştirdi. Günebakış gazetesi, "Trabzonspor aylardır uğraştığı nbsp;golcü transferini gerçekleştiremedi" ve "Elde var fiyasko!" başlıklarını atarken, Karadeniz gazetesi de, "Bir gün ak bir gün kara", "Trabzonspor camiası söylediklerinin arkasında durmayan bir başkanla karşı karşıya, fiyasko" manşetlerini kullandı. Kuzey Ekspres gazetesi ise Başkan Hacıosmanoğlu ve ekibini eleştirerek, "İşler karışık!" başlığıyla hem transferde yaşanan belirsizliği, hem de camiadaki huzursuzluğu sayfalarına taşıdı.

AKÇAY'DAN GENÇLERE ÖZEL İLGİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, bugüne kadar fazla şans tanımadığı Abdülkadir, Caner Osmanpaşa ve Kadir Keleş ile özel bir toplantı yaptı. Bu toplantı sırasında oyuncularından her an kendilerini hazır tutmalarını isteyen Akçay'ın, "Sizin de sıranız gelecek. Yeter ki hazır olun" dediği öğrenildi.

Rize ile PROVA
Trabzonspor bugün saat 17.00'da Rize Yenişehir Stadı'nda Çaykur Rizespor ile bir hazırlık maçı yapacak. Her iki takımın da bu maçta fazla forma şansı bulamayan oyuncularına görev vermesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...