Kerem Gönlüm, 'Herkes kendi kapısının önünü süpürsün'

/ Kaynak: AA
Kerem Gönlüm, 'Herkes kendi kapısının önünü süpürsün'

SPOR Haberleri  / AA

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic ve basketbolcu Kerem Gönlüm, 87-74 yendikleri İsveç maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic, 87-74 yendikleri İsveç ile zor bir karşılaşma oynadıklarını söyledi. Tanjevic, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, bütün üzüntünün içinde zorlu bir karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, "Takımı motive etmek zordu" dedi. Topu iyi paylaştıklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "22 asistten bunu anlayabilirsiniz. Kerem Gönlüm'ü de takdir ediyorum. 2010'da kendi pozisyonunda oynamamasına rağmen önemli işler yapmıştı. Bu maçta da kısa forvetle başlayıp başarılı oldu" diye konuştu. Maçta skorer bir oyun sergileyen Kerem Gönlüm, bir şeyleri yanlış yapmalarından dolayı istenen sonucu alamadıklarını söyledi. NTV Spor'a açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, başantrenör Bogdan Tanjevic'in, Finlandiya'yı hafife aldıkları yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine "O maçı kazansaydık farklı olurdu. Küçümsediğimizi düşünmüyorum. İstedik ama turnuvanın ilk maçı tehlikelidir. Onlar daha çok istedi. Genç arkadaşlar var. Bizler elimizden geleni yaptık. Oyuncular olarak herkes evinin önünü süpürecek. Bir şeyleri yanlış yaptık ki olmadı" ifadesini kullandı. Konuşulacak çok şeyin olduğunu vurgulayan Kerem Gönlüm, "Hakkımızda çok şey söyleniyor. Mücadele etmediğimiz söyleniyor. Biz, elimizden geleni yaptık. Kötü niyetli oyuncu yok. Ne olursa olsun formsuzluk olabilir, az süre alınabilir ama mücadele etmeliydik. Özellikle Finlandiya maçında bunu yapmalıydık" dedi. İsveç Başantrenörü Brad Dean ise Rusya karşısındaki enerjiyi Türkiye karşısında ortaya koyamadıklarını ifade etti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...