Çaykur Rizespor kısa pas ve şut çalıştı

/ Kaynak: AA
Çaykur Rizespor kısa pas ve şut çalıştı

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü. nbsp;Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, milli takımlarda bulunan Oğuzhan Berber, Sezer Özmen, Ousmane Viera ve Godfrey Oboabona ile sakatlığı bulunan kaleci Necati Yılmaz yer almadı. Hafif sakatlığı bulunan Uche Kalu ise takımdan ayrı çalıştı. nbsp;Yeşil-mavili ekip, idmanda, koşunun ardından kısa pas ve şut çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda Çalımbay, futbolculara sık sık uyarılarda bulundu. nbsp;İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan orta saha oyuncusu Ludovic Sylvestre, Çaykur Rizespor'da iyi karşılandığını, uyum sorunu yaşamadığını ve takım arkadaşlarının desteği ile kısa sürede şehre uyum sağladığını belirtti. nbsp;Ligde ilk üç hafta sonunda takım olarak iyi durumda olduklarını ifade eden Sylvestre, "Ligde üç maçta 6 puan toplamayı başardık ancak düzeltmemiz gereken ufak tefek eksiklikler var. Zaman içerisinde bu eksiklikleri de düzelteceğiz. Takım olarak iyi yoldayız. Gelecek haftalar daha iyi olacak" dedi. nbsp;Türkiye liginin çok kaliteli olduğunu belirten Sylvestre, "Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosuna bakıldığında çok kaliteli oyunculardan kurulu. Ben de Süper Ligin bir parçası olmaktan mutluyum. Taraftarımız da beni fazlasıyla mutlu ediyor. Özellikle içeride yaptığımız maçlarda taraftarımızın desteğini yüksek hissediyoruz. Bu da futbolcunun en çok istediği şey" diye konuştu. nbsp;Takım olarak öncelikle hedeflerinin bu yıl ligi iyi bir yerde bitirmek olduğunu kaydeden Sylvestre, kendisinin de bu hedef için elinden gelen katkıyı sağlamaya çalışacağını sözlerine ekledi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...