Dev buluşma

Dev buluşma

SPOR Haberleri

2010-11 sezonunun şampiyonluğunu isteyen Trabzonspor'un Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşecek

3 Temmuz sürecinin ardından 2010-11 sezonundaki kaçan şampiyonluğun peşinden koşan Trabzonspor, çok önemli bir adım daha atmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililerin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile CAS kararlarından sonra gelinen süreç için görüşeceklerini açıkladı. Hacıosmanoğlu, "Daha önce kendisiyle konuşmuştuk. Bu dönemde milli maçlar vardı. TFF, bu yanlışı düzeltmezse UEFA ve FIFA'nın devreye gireceğini bir kez daha kendisine söyleyeceğiz" diye konuştu.
"GÜNAH BİZDEN GİDER"
TFF buna uymazsa "Günah bizden gidecek" diyen Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un haklarını korumak için yaptığımız girişimleri geri çekmeyeceğiz. Herkes bu işi 'sümen altı edildi' diye düşünüyordu. Sonra UEFA cezayı verdi. Bu kadar pisliğin olduğu yerde sümen altı olmaz. Federasyondan bunun temizlenmesini isteyeceğiz. Aksi halde UEFA'nın yaptırımları olacağı düşüncesindeyim" dedi. Demirören ve Hacıosmanoğlu'nun şimdiden merakla beklenen görüşmesinin önümüzdeki hafta içi gerçekleşeceği öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...