Fenerbahçe'de hazırlık sürüyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'de hazırlık sürüyor

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 16 Eylül Pazartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler, ısınma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Kasığında ödem tespit edilen Egemen Korkmaz'ın tedavisine devam edilirken, bel ağrısı nedeniyle dünkü antrenmanda yer almayan Emre Belözoğlu antrenmana katıldı.

Sakatlığı bulunan Yobo, takımdan ayrı koşu yaparken, ülke milli takımlarından henüz dönmeyen Emenike ile Alves antrenmanda yer almadı. Ülke milli takımından dönen Meireles'e ise yol yorgunluğu nedeniyle salonda yenileme programı uygulandı.

Pas çalışmasında keyifli görünen futbolcuların dar alandaki çift kale maçtaki temposu da teknik heyeti sevindirdi. Mücadele içinde geçen maç, iki takımın güzel gollerine sahne oldu.

Antrenman sırasında basın mensuplarının yanına gelerek sohbet eden teknik direktör Yanal, A Milli Futbol Takımı'nın son iki maçta aldığı sonuçlar ve yakaladığı çıkışla ilgili, "Değişimler her zaman iyi gelir, böyle olur. Bizim milli takımımız Romanya'dan da Macaristan'dan da iyi bir takım. Daha kaliteli bir kadroya sahibiz. Bazen istenmeyen şeyler olabiliyor" dedi.

Yanal, antrenmanın başında takım koşu yaparken saha içinde bir süre yürüyerek Gökhan Gönül ile konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...