Kopenhag hocası Solbakken'den korku dolu itiraf

Kopenhag hocası Solbakken'den korku dolu itiraf

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta mücadele edecek Kopenhag'ta teknik direktör Stale Solbakken, acı bir itirafta bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Danimarka temsilcisi Kopenhag'ta teknik direktör Stale Solbakken, verdiği röportajda gruptaki şansları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ağustos ayında Kopenhag'ın başına geçen Solbakken, Şampiyonlar Ligi'nin bir fırsat olduğunu belirtirken, temkinli konuştu ve ''Bir taraftan Şampiyonlar Ligi oyuncularım kendini kanıtlaması ve tecrübe kazanmaları için bir fırsat. Diğer yandan zor bir şampiyona ve her maça kendimizi iyi hazırlamamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcı bazı maçlarda galip gelebileceklerine inandıklarını söylerken, içlerinde biraz korku olduğunu da ''Bazı maçları kazanabiliriz. Bunu söylemek zor ama, içimizde biraz korku da var. Ama sahada gereken performansı sergileyeceğiz'' sözleriyle itiraf etti. Geçen sezonun üç çeyrek finalistiyle oynayacaklarına da vurgu yapan tecrübeli hoca, ''Çıkıp elimizden geleni, rakipten çekinmeden yapmalıyız. Ancak rakiplerimize saygı da duyuyoruz. Üçü de geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final gördü. Galatasaray çeyrek finalde Real Madrid'i elemeye çok yaklaşmıştı. Real Madrid de finale çok yaklaştı. Juventus da çok iyi bir takım oluşturdu. Bu nedenle, çok zor olacak bizim açımızdan'' ifadelerini kullandı. Kopenhag Şampiyonlar Ligi grubundaki ilk maçını 17 Eylül'de Juveentus'a karşı oynayacakken, 23 Ekim'de de Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın konuğu olacak. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...