Daum 'Beşiktaşı iyi analiz ettik'

/ Kaynak: İHA
Daum 'Beşiktaşı iyi analiz ettik'

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Beşiktaş'ı iyi analiz edip, mental ve fiziksel olarak iyi hazırlandıklarını ifade etti.

nbsp;Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum,Beşiktaş'ı iyi analiz edip, mental ve fiziksel olarak iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Önemli olan müsabakada bunlarını nasıl gerçekleştireceğimiz. Futbolcularıma süre veriyorum. İdmanlarda yaptığımız şeyleri sahada görmek istiyorum" dedi. nbsp;Bursaspor'un Alman çalıştırıcısı Christoph Daum, Beşiktaş maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş maçına değinen Daum, 10 gündür yoğun tempoda çalışarak maça hazırlandıklarının altını çizdi. nbsp;Futbolcularının yüksek tempoda antrenman gördüğünü vurgulayan Alman çalıştırıcı, "Beşiktaş maçı için önemli olan şeyleri idmanlarda yaptık. Rakibimizi iyi analiz edip mental ve fiziksel olarak çok iyi hazırlandık. Önemli olan müsabakada bunları nasıl gerçekleştireceğiz. Her şeyin yüzde 100 yapılabileceğini beklemiyorum. Futbolcularımıza bir süreç veriyorum. İdmanlarda çalıştığımız bazı şeyleri sahada görmek istiyorum. Bazı alternatifler üzerinde çalıştık" diye konuştu.



"BEŞİKTAŞ MAÇINDA GOL YEMEZSEK SEVİNİRİM"
Beluschi'nin Beşiktaş karşısında oynayamayacağını vurgulayan Daum, "Oynamak isteyen arkadaşlarımız var, onlar kendilerini bu müsabakada ortaya koyabilirler. Bizim kadromuzun çok kaliteli olması gerekiyor. Oyuna giren arkadaşlarımız için de aynısı geçerli. Benim futbolcularım kesinlikle bu söylediklerime profesyonel olarak bir cevap verdi. Müsabakayı kontrol etmemiz için kendi sahamızda tabi ki baskıyı kuracağız. Gol yemezsek çok sevinirim. Bu yalnız defansla ilgili değil, gol yememek bütün takımın işidir. Zannediyorum ki bizim takımızın gol atma arzusunu kesinlikle gösterebilir. Kendi sahamızda nasıl bir performans gösterebileceğimizi Galatasaray maçında gösterdik. Oradaki müsabakayı nasıl bitirdiysek, onun üstüne koyarak bazı pozisyonlarda daha iyi oynamak istiyoruz" açıklamasını yaptı.


"TAKIMIMIN İDMANLARDA GÖSTERDİĞİ ARZUYU MAÇTA DA GÖRMEK İSTİYORUM"
Futbolcuların sahaya çıktığı zaman her zaman ortaya gerçek performansını koyması gerektiğini ifade eden Daum, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hedeflerimizden bir tanesi kesinlikle sonuç almak. Skordan ve maçı kazanmaktan ziyade, futbolcularımdan şunu istiyorum. Herkesin de bunu görmesini istiyorum. Futbolcularım ortaya çıktığında her şeyini vermekte. Müsabakalarda her zaman hedef, mümkün mertebede en yüksek derecede mücadele ve en iyisini yapma. Tabi bazı antrenman esnasında bazı pozisyonlardan çok memnundum. Ama sonuçta önemli olan müsabakanın sonucu. Takımın bu idmanlarda gösterdiği arzusunu, isteğini müsabakada görmek istiyorum. Gerçekten çok sevinçliyiz, bu maçı bekliyoruz. Ben her rakibimi, Beşiktaş da olsa misafirperverliğimizi göstereceğiz. Maçtan sonra Beşiktaşlı arkadaşlarımızı, Fair-play içerisinde evlerine uğurlayacağız."


"DOST OLMAK İSTİYORSAN ÖNCE DOST KAZANMALISIN"
Bursaspor ile Beşiktaş arasında yaşananların geçmişte kaldığını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Geçmiş olaylardan haberdarım fakat bunlar artık geçmişte kaldı. Ben şunu diliyorum, Bursaspor ve Bursaspor taraftarları bu müsabakadan çıktığı zaman herkesin ne kadar sempatik olduğunu görmek istiyorum. Bence ne olursa olsun sportif yönden rakip olabilirsiniz her şey olabilir yalnız sporda dostluk da vardır. Bunu da unutmamalıyız. Geçmişte olanlar çok üzücü ama onlar geride kaldı. Kendimize sormamız gerekir, insanları kazanmak mı istiyoruz. Dost olmak istiyorsan, önce dost kazanmalısın" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...