Ancelotti'den Mesut Özil'e salvo, 'Korkak'

Ancelotti'den Mesut Özil'e salvo, 'Korkak'

SPOR Haberleri

Real Madrid'de Mesut Özil tartışmalarına teknik direktör Ancelotti de katıldı. Ancelotti, 'Şu ana kadar herkes konuştu dinledim şimdi sıra bende' dedi.

Real Madrid'deMesut Özil tartışmalarına teknik direktör Ancelotti de katıldı. İtalyan teknik adam; "Şu ana kadar herkes konuştu dinledim şimdi sıra bende, ben konuşacağım" dedi. Real Madrid'in Villareal ile oynayacağı karşılaşma öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Ancelotti, Mesut'un ayrılışı ile ilgili yapılan spekülasyonlara son noktayı koydu. İtalyan hoca; "Duydum ki Mesut'un ayrılma nedenlerinden biri benim kendisine fazla güven duymamammış. O zaman neden onu üç karşılaşmanın ikisinde ilk 11'de sahaya sürdüm, biri açıklar mı ?" sorusunu sordu. Ancelotti, ayrıca Mesut'un kendi kulvarında Bale ile İsco'yu görünce rekabetten korkup ayrılmak istediğini vurguladı. İtalyan hoca Real Madrid'in Mesut Özil'in ayrılışından etkilenmeyeceğinin de altını çizerek, bu konunun teknik bir karar olduğunu, kulübe iyi bir teklif gelince Mesut'u sattıklarını açıkladı. Mesut'a başarılar da dileyen Ancelotti O'nun gitmesinden herkesin memnun olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...