Fatih Terim'den sürpriz 11

Fatih Terim'den sürpriz 11

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 4. hafta açılış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u TT Arena'da ağırlayacak. Galatasaray Antalya maçı özeti ve golleri bu sayfa olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 4 hafta açılış maçında Galatasaray, M.P Antalyaspor'u ağırlıyor. Galatasaray, dev Real Madrid maçı öncesi son provaya çıkıyor. Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından Süper Lig yeniden başlıyor. Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta açılış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u TT Arena'da ağırlayacak. Son iki haftada 4 puan kaybeden sarı kırmızılı ekip, evinde 3 puan arayacak. Ayrıca puan kaydetmeden ilerleyen lider Beşiktaş'tan kopmak istemeyen Aslan, Antalya temsilcini mutlaka yenmek istiyor. nbsp;Ayrıca Salı günü Devler Ligi'nde Real Madrid ile karşılaşacak Galatasaray, bu maçtan alacağı galibiyetle moral bulmak isterken aynı zamanda olası bir sakatlık durumundan da çok çekiniyor. Bu kritik karşılaşmayı saat 20:00'dan itibaren canlı olarak aksam.com.tr farkıyla takip edebilirsiniz.
GALATASARAY'IN 11'İ BELLİ OLDU
Galatasaray:
Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan, Amrabat, Engin, Melo, Emre Çolak, Drogba, Burak
Medical Park Antalyaspor: Hakan, Koray, Deniz, Emre Güngör, Serkan, Uğur, İ.İbrahim D., Tita, Isaac, L.Diarra, Baros
Stat: Türk Telekom Arena
Saat: 20.00
Hakem: Tolga Özkalfa
Yayın: Lig TV

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...