Şüpheli valiz tramvay seferlerini durdurdu

Şüpheli valiz tramvay seferlerini durdurdu

GÜNDEM Haberleri

Fatih'te tramvay yolunun kenarında bırakılmış valiz paniğe yol açtı. Şüpheli görülen valiz nedeniyle tramvay seferleri yaklaşık 1 saat yapılamadı.

Fatih'te tramvay yolunun kenarında bırakılmış valiz paniğe yol açtı. Şüpheli görülen valiz nedeniyle tramvay seferleri yaklaşık 1 saat yapılamadı. Vatandaşlar, saat 09:30 sıralarında Sultanahmet Meydanı'nda bulunan Yerebatan Sarnıcı'nın önünde, tramvay yolunun kenarında sahipsiz bir valiz gördü. Vatandaşlar daha sonra durumu '155 Polis İmdat' hattına bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Ardından bomba uzmanı ekipler gelene kadar tramvay seferleri durduruldu. Olay yerine gelen uzman ekipler, valizi fünye ile patlattı. İçi boş çıkan valizin yol kenarından alınmasıyla tramvay seferleri normale döndü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...