Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı biletleri olay oldu

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı biletleri olay oldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçeliler, Kasımpaşa maçı biletlerinin fiyatları yüksek bulduğu için boykot etti. Ancak yönetim kendilerine ayrılan biletlerin tamamını satın aldı.

Fe­ner­bah­çe ya­rın Ka­sım­pa­şa ile dep­las­man­da zor­lu bir ma­ça çı­ka­cak. La­ci­vert-Be­yaz­lı yö­ne­ti­min bi­let fi­yat­la­rı­nı 100-150 li­ra ara­sın­da be­lir­le­me­si Sa­rı-La­ci­vert­li ta­raf­tar­la­rın tep­ki­si­ne ne­den ol­muş­tu. Pro­tes­to için ma­ça git­me­ye­cek­le­ri­ni ifa­de et­miş­ler­di. Bu ara­da il­ginç bir ge­liş­me ya­şan­dı­ğı or­ta­ya çık­tı. Ka­sım­pa­şa Baş­kan Ve­ki­li Hil­mi Ök­süz, Fe­ner­bah­çe yö­ne­ti­mi­nin Sa­rı-La­ci­vert­li ku­lü­be ay­rı­lan bi­let­le­rin ta­ma­mı­nı al­dı­ğı­nı açık­la­dı. Ök­süz "Fe­ner­bah­çe ta­raf­tar­la­rı­na ay­rı­lan yak­la­şık 900 bi­le­ti yö­ne­tim al­dı. Ama Fenerbahçe bu biletleri ister dağıtır, isterse de dağıtmaz. Onu bilemem" dedi. Hilmi Öksüz "Her dö­nem­de böy­le iti­raz­lar olu­yor. Ga­la­ta­sa­ray 6000 li­ra­ya, 1500 li­ra­ya bi­let sa­tı­yor. Fe­ner­bah­ce'de de 5000 li­ra­ya, 2000 li­ra­ya bi­let sa­tı­şı ya­pı­lı­yor. Kim­se­nin se­si çık­mı­yor. Ka­sım­pa­şa ar­tık semt ta­kı­mı de­ğil, Tür­ki­ye'nin ta­kı­mı bu­nu her­kes an­la­ma­lı. Ar­tık biz zen­gin ku­lü­bü­yüz. Fe­ner­bah­çe ma­çı­nı ucu­za oy­nat­ma­yız. 100, 150, 500 liradan pa­ha­lı olur, ucu­za ol­maz" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.


Galibiyete yüklü prim
Hil­mi Ök­süz, Ka­sım­pa­şa­lı fut­bol­cu­la­rın Fe­ner­bah­çe'yi yen­me­le­ri du­ru­mun­da önem­li bir ga­li­bi­yet pri­mi ala­cak­la­rı­nı di­le ge­ti­re­rek "Prim­le­ri­miz nor­mal­de 12 bin li­ra­dır. Bü­yük maç­lar ise bun­la­rın 2-3 ka­tı­dır" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Ta­kı­mın mo­ti­vasyon ko­nu­sun­da hiç­bir sıkıntısı ol­ma­dı­ğı­nı di­le ge­tir­di. Geç­ti­ği­miz se­zon Re­cep Tay­yip Er­do­ğan Sta­dı'nda oynanan mü­sa­ba­ka­yı Ka­sım­pa­şa 2-0 ka­zan­ma­yı bil­miş­ti.
(Bugün)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...