Galatasaray Real Madrid maçında forma krizi

/ Kaynak: DHA
Galatasaray Real Madrid maçında forma krizi

SPOR Haberleri  / DHA

Real Madrid'in Şampiyonlar ligi için hazırladığı turuncu renk formaları ilk kez Arena'da sergilemek istediği ancak izin almakta zorlandığı öğrenildi

Adidas firması ile yapılan anlaşma gereği Real Madrid kulübü turuncu formaları şampiyonlar liginde oynayacağı ilk karşılaşmada görücüye çıkartacaktı. Ancak Real Madrid yönetimi kura sonucu Galatasaray ile ilk karşılaşmayı İstanbul'da oynamak zorunda kalınca sarıyı andıran bu formaların tepki toplayacağını düşünerek giyip giymeme konusunda teredüte düştü. Adidas firması ise Real Madrid'e anlaşmalara uy çağrısı yaptı. Bunun üzerine Galatasaray ile forma rengi görüşmelerine başlayan Real Madrid sarı kırmızılı kulüpten öncelik istedi. Galatasaray'ın bu öneriye karşı çıkacağı ve turuncu renkli formaların Arena'da ilk kez sergilenmesine müsaade etmeyeceği belirtiliyor. Bu arada Real Madrid'in tarihinde ilk defa turuncu ağırlıklı bir forma yaptırmasının da nedeni anlaşıldı. Adidas firmasının özel olarak hazırladığı bu formaların gece maçlarında gözü yormadığı ve takıma enerji veren renklerden oluştuğu açıklandı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...