Kadıköy'deki izinsiz gösteriye polis müdahalesi

/ Kaynak: CHA
Kadıköy'deki izinsiz gösteriye polis müdahalesi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyen göstericiler polisin uyarılarına uymayıp polise taş atınca polis müdahale etti.

Kadıköy de İstanbul Park Forumları tarafından düzenlenen 'Adalet, Özgürlük ve Barış İçin Eylül'de Gel' etkinliği sonrasında izinsiz gösteri yapmak isteyen marjinal gruplara polis müdahale etti. Akşam saatlerinde etkinlik sonrası slogan atarak Boğa Heykeli'ne yürüyen ve burada gösteri yapmak isteyen gruba polis izin vermedi. Polis ekiplerinin dağılın uyarılarına taş, cam şişe ve misket atarak cevap veren gruba polis, tazyikli su, biber gazı ve plastik mermiyle karşılık verdi. Bazı eylemciler polise havai fişek ile saldırdı. Müdahalenin ardından ara sokaklara kaçan eylemciler sokak ve caddeleri savaş alanına çevirdi. Sokaklarda barikatlar kuran göstericiler, köşe başlarındaki çöp bidonlarını devirerek ateşe verdi. Polis ve eylemciler arasındaki çatışmalar ara sokaklarda aralıklarla devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...