Kadlec takımdaki durumu hakkında konuştu, 'Yanal bana söz verdi'

Kadlec takımdaki durumu hakkında konuştu, 'Yanal bana söz verdi'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Michal Kadlec, sarı-lacivertli takımdaki durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin sezon başında Bayer Leverkusen'den kadrosuna kattığı fakat yabancı sınırlamasından dolayı fazla forma şansı bulmayan Çek savunmacı Michal Kadlec, forma şansı bulamaması hakkında açıklamalarda bulundu.2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda Malta ve Bulgaristan ile karşılaşacak olan Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nda bulunan Kadlec, Dünya Kupası şanslarını değerlendirirken Fenerbahçe'deki durumuyla da ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı.Futbolculuk kariyerinde ilk kez bu şekilde kadro dışı kaldığını belirten Kadlec, ayrıca Ersun Yanal'ın kendisine Türkiye Kupası maçları için söz verdiğini ifade ederek, "Bu benim için yeni bir durum ama kariyerinizde herşeyi tecrübe etmeniz gerekir. Maalesef, Türkiye'de yabancı oyuncular için sınır var, forvet hattındadaki bütün oyuncular yabancı ve hiç Türk yok. Çok sıkı çalışmalı ve gelecek şansı beklemem gerekiyor. Bruna Alves sakatlandı, belki bir şans bulabilirim. Kasım'da Türkiye Kupası grup maçları oynanacak ve teknik direktörümüz de Türkiye Kupası için bana söz verdi" dedi.
Sezon başında Almanya Ligi ekiplerinden Bayer Leverkusen'den 4,5 milyon euroya transfer olan Michal Kadlec, ligde henüz forma şansı bulamazken Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında 3 maçta forma giyerken sezon başında oynanan TFF Süper Kupası finalinde ise Galatasaray'a karşı son 10 dakika görev yaptı.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...