ManU gönderiyor Mancini istiyor, işte o isim

ManU gönderiyor Mancini istiyor, işte o isim

SPOR Haberleri

Mancini'nin talebi üzerine transfer çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılılar'ın gündemine gelen son isim Manchester United'ın yetenekli futbolcusu oldu.

Galatasaray'da Fatih Terim'in ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan İtalyan Roberto Mancini'nin talebi üzerine transfer çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılılar'ın gündemine gelen son isim Manchester United'ın yetenekli futbolcusu oldu. Galatasaray'ın Manchester United'dan istediği futbolcunun, hocası David Moyes tarafından satış listesine konulması ve adının Everton'la takasta geçmesi, 28 yaşındaki oyuncunun sarı-kırmızılıların radarına girmesini sağlayan başlıca unsur oldu.
O İSİM VALENCIA
İtalyan teknik adamın, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da gözden düşen, forma şansı azalan ve satış listesine konulan Ekvatorlu futbolcu Antonio Valencia'yı istediği iddia edildidi.
KESENİN AĞZI AÇILDI
İngiliz devinin Temmuz 2009'da Wigan'dan 18.9 milyon Euro'ya transfer ettiği yıldız futbolcu için Galatasaray Yönetimi kesenin ağzını açmış durumda. Bonservis bedeli olarak 15 milyon Euro'nun gözden çıkarıldığı, oyuncuya da senelik 4 milyon Euro teklif edileceği öğrenildi. Sağ çizgiyi bir uçtan diğer uca efektif bir şekilde kullanabilen Valencia'nın en önemli özelliği sürati.
MANCINI'NİN PLANI HAZIR
Latin futbolcu, dünyanın en süratli 3 futbolcusundan biri olarak gösteriliyor. Takıma 4-4-1-1 oynatmayı istediği bilinen Mancini, transferin gerçekleşmesi halinde Valencia'yı sağda, Bruma'yı solda, Sneijder'i önde, Drogba'yı da en uçta kullanmayı planlanıyor. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...