Ancelotti Real Madrid'i çiftliğe çevirdi

Ancelotti Real Madrid'i çiftliğe çevirdi

SPOR Haberleri

Real Madrid'i 17 yardımcı ile çalıştıran İtalyan teknik adamın ekibinde oğlu ve damadı bile var... Hatta arkadaşının oğluna da kulüpte iş buldu.

Real Madrid'in başına geçtiğinden beri eleştirilerin hedefi haline gelen Ancelotti 'nin başı bu kez de yardımcıları ile belaya girdi. İtalyan hocanın Real Madrid'i toplam 17 yardımcı hoca ile çalıştırdığı ortaya çıktı. Ancoletti'nin Real Madrid ile sözleşme imzalarken yanına 8 yardımcısının ismini de eklediğini yazan gazeteler buna Real Madrid Kulübü'nün sağladığı 9 kişinin de eklendiğinde bu rakamın 17'ye çıktığı vurgulandı.

ARKADAŞININ OĞLUNU BİLE İŞE ALDI

Ancelotti, oğlu ve damadına da torpil geçti. Bu iki ismin Real Madrid'den iyi bir maaş alarak fizik ve kondisyoner grubunda yer aldığı duyuruldu. İtalyan hoca bununla da kalmayarak en yakın arkadaşı olan yardımcısı baş kondisyoner Giovanni Mauri'nın oğluna da kulüpte iş buldu. Mauri'nin oğlunun da sağlık ekibinde yer aldığı ileri sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...