Gecenin adamı Caner

Gecenin adamı Caner

SPOR Haberleri

Estonya'da Caner'in iyi oyununa arkadaşları da eşlik etse, daha farklı bir skorla kazanabilirdik.

Ümitleri son maça taşıyan Millilerimiz, Estonya karşısında beklenen 11'le sahadaydı. Oyuna dengeli ve yüksek konsantrasyon ile giren ay-yıldızlı ekibimiz, temposu ve kalitesi düşük Estonya karşısında, Caner'in muhteşem ortasında Umut'un iyi zamanlamasıyla attığı golle öne geçti.
İlk yarı boyunca Burak'ın kaçırdığı gol haricinde, çok fazla pozisyon üretemedik. Bu bölümde takımımızın en iyisi Caner'di. Mehmet Topal'ın ileri oynarken yaptığı pas hatalarına Umut ve Burak'ın çevresiyle oynayamama problemi eklenince, takımımız Estonya karşısında ilk yarı boyunca baskı kurmakta zorlandı.
İkinci yarının hemen başında hem Burak'ı hem de Milli Takımımızı rahatlatan gol gelince, oyun tam da istediğimiz şekle büründü. Zaten kalite olarak takımımızdan düşük olan Estonya karşısında, çok fazla zorlanmadan galibiyete uzandık.
Dün gece iyi oynayan oyuncu sayımız, biraz daha fazla olsaydı, çok daha farklı galip gelebilirdik.
Şimdi Kurban Bayramı'nın ilk günü Hollanda'yla oynayacağız. Zorluk derecesi çok çok yüksek olan bir maç. Fatih Terim Hoca'nın takımımızı nasıl oynatacağını, özellikle de oyuncuların göstereceği performansı ben de merakla bekliyorum.
Son haftaların ve dün gecenin en iyisi Caner'in Hollanda'ya karşı oynamaması da büyük handikap. Onun yokluğu takımımızı çok etkileyecektir.
Şu notu de hemen düşmek istiyorum. Bence en büyük dezavantajımız maçın evimizde oynanacak olması. Umarım yanılırım.


MAÇIN ADAMI
Caner Erkin


KIRILMA ANI
Burak'la gelen 2. gol


------------------------------------------------------
FATİH TEKKE - nbsp;fatih.tekke@tg.com.tr
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...