Ahmet Tekin Baykal, taburcu oldu

/ Kaynak: DHA
Ahmet Tekin Baykal, taburcu oldu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

'Anafor' adı verilen operasyon kapsamında yakalanıp, tutuklanan Ahmet Tekin Baykal, dün kaldırıldığı hastaneden taburcu edildi.

İzmir'de, 5 yıl önce düzenlenen 'Anafor' adı verilen operasyon kapsamında yakalanıp, tutuklu olarak yargılandığı davada, 70 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılan Ahmet Tekin Baykal, kalp ve göğüs rahatsızlığı şikayetiyle dün kaldırıldığı hastaneden taburcu edildi. nbsp;İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2008 yılında, daha önce silahlı çete kurmak suçundan tutuklanan Ahmet Tekin Baykal'ın elebaşılığını yaptığı grubun suç örgütü oluşumuna giderek yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu iddiaları üzerine harekete geçti. İzmir başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Aydın, Muğla, Balıkesir, Samsun, Mersin, Kayseri, Zonguldak ve Antalya'da operasyon düzenledi. 'Anafor' adı verilen operasyon kapsamında, Ahmet Tekin Baykal ile emekli albay, emekli askeri savcı, emekli uzman çavuş, Danıştay Hakimliği'nden ayrılan bir avukat, emekli polis müdürünün de aralarında bulunduğu 176 kişi yakalandı. Operasyonun ardından İzmir 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan sanıkların çoğuna ceza yağarken, Baykal, 70 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. nbsp;Kırıklar F Tipi Cezaevi'nde bulunan Baykal, dün öğle saatlerinde kalp ve göğüs ağrısı şikayetiyle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin acil servisinde kontrol altında tutulan Baykal, gece taburcu edilerek, cezaevine götürüldü.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...