Ahmet Davutoğlu, Fas mevkidaşlarıyla görüştü

/ Kaynak: AA
Ahmet Davutoğlu, Fas mevkidaşlarıyla görüştü

Politika Haberleri  / AA

Ahmet Davutoğlu, yeni atanan Fas Dışişleri Bakanı Selahattin Mizvar ve görevi devreden Saadettin El Osmani ile birer telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Ahmet Davutoğlu, Mizvar'ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek, Türkiye-Fas ilişkilerinin daha da geliştirilmesi için birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. Faslı bakan da Davutoğlu'na teşekkür ederek iki ülke arasında mükemmel düzeyde devam eden ilişkilerin her alanda daha da ilerletilmesi için çaba göstereceğini vurguladı. Davutoğlu, Fas eski Dışişleri Bakanı Osmani ile görüşmesinde ise muhatabına görev süresi boyunca iki ülke ilişkilerinin gelişmesine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, önümüzdeki dönemde de başka vesilelerle birlikte çalışabilmeyi ümit ettiğini kaydetti. Osmani'nin de stratejik bir önem taşıdığına inandığı Türkiye-Fas ilişkilerinin gelişmesi için ileride de çaba göstermeye devam edeceğini belirttiği öğrenildi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...