Suriye sınırına duvar örülüyor

/ Kaynak: DHA
Suriye sınırına duvar örülüyor

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Suriye sınırına artan kaçakçılığı ve sınır hattından yasa dışı yollarla geçişi önlemek amacıyla duvar örme işlemi yeniden başladı.

Suriye sınırında bulunan Mardin'in Nusaybin ile Suriye'nin Kamışlı İlçesi arasında, artan kaçakçılığı önlemek amacıyla ara verilen duvar örme çalışmalarına yeniden başlandı.Kamışlı ile Nusaybin İlçeleri arasında, artan kaçakçılığı ve sınır hattından yasa dışı yollarla geçişi önlemek amacıyla, bir süre önce başlanan ancak ara verilen duvar örme çalışmalarına yeniden başlandı. Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan Demir Yolu ile Yıldırım İlköğretim Okulu arasındaki sınır hattındaki alanda, duvar örülmesi için kepçe ile yapılan temel kazma çalışmalarına yeniden başlandı. İş makinesiyle yapılan kazı çalışmaları sırasında ilçenin içme suyu şebekelerinde tahribata neden olduğu ancak kısa süre sonra bunun onarıldığı belirtildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...