Ersun Yanal'dan bayram izni

/ Kaynak: AA
Ersun Yanal'dan bayram izni

SPOR Haberleri  / AA

Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Ersun Yanal, futbolcularına iki gün izin verdi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertli futbolcuların dayanıklılık çalıştığı belirtildi.Sarı-lacivertliler, milli takımlarda bulunan ve izinli olan 14 futbolcusundan yoksun antrenman yaptı.A Milli Futbol Takımı'nda yer alan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Ümit Milli Takımı'nda mücadele eden Salih Uçan ile ülkelerinin milli takımlarına çağrılan Kuyt, Sow,Kadlec, Emenike ve Webo'nun antrenmana katılmadığı ifade edildi.Sakatlıkları bulunan Portekizli futbolcular Alves ve Meireles'in izinli oldukları için antrenmanda yer almadıkları, Yobo'nun ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı bildirildi.
İKİ GÜN İZİN
Teknik direktör Ersun Yanal, futbolcularına iki gün izin verdi.Sarı-lacivertli futbolcuların Pazartesi ve 15 Ekim Salı gününü izinli geçirdikten sonra Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını 16 Ekim Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdüreceği kaydedildi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...