Real Madrid'de liste başı Jackson Marintinez

Real Madrid'de liste başı Jackson Marintinez

SPOR Haberleri

İspanyol Marca Gazetesi, Real Madrid'in önümüzdeki sezon için Porto'nun dev santrforunu transfer etmeyi düşündüğünü yazdı.

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen İspanyol Marca gazetesi, eflatun-beyazlıların önümüzdeki sezon transfer edilecekler listesinin başına Jackson Martinez'i yazdığını iddia etti.Avrupa'nın sayılı forvetleri arasında gösterilen Porto'nun dev santrforu Manchester United ve Napoli gibi kulüplerin radarına girse de Portekiz temsiclisi oyuncusunu satmaya yanaşmadı.Radamel Falcao ve Hulk gibi yıldızlarını elinden çıkararak taraftarın tepkisini üzerine çeken Porto Başlanı Pinto da Costa'nın, oyuncusunu satmaya istekli olmadığı da ifade edildi.Haberde Jackson Marintinez'in bu sezon söylediği, "Porto'da mutluyum, ama ayrılma konusunda bir şey söyleyemem" ifadelere yer verilerek Real Madrid'in önümüzdeki sezon bir 9 numaraya ihtiyaç duyacağının altı çizildi.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...