Bilic'ten Türkiye Hollanda maçı yorumu

/ Kaynak: İHA
Bilic'ten Türkiye Hollanda maçı yorumu

SPOR Haberleri  / İHA

Slaven Bilic, Fatih Terim'i ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'i ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Başarılı teknik adam, ay-yıldızlıların her takımı yenebilecek güçte olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın Hırvat teknik direktörü Bilic, A Milli Takım'ın yarın oynayacağı zorlu Hollanda maçı öncesinde, ay-yıldızlıların teknik patronu Fatih Terim ile bir araya geldi. Otelden ayrılırken basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, buraya hem Fatih Terim'i hem de milli takımda bulunan 5 oyuncusuna başarılar dilemek için geldiğini kaydetti.


"İÇERİDE DIŞARIDA HER TAKIMI YENECEK GÜCE SAHİPLER"
Milli takımdaki yüksek motivasyona da dikkat çeken Bilic, "Milli takımda çok yüksek bir motivasyon var, bunu gördüm. Bunu hem hocayla hem de oyuncularla konuştum. Çok iyi bir atmosfere sahipler, şunu da kendilerine söyledim; günlerinde olduklarında içeride dışarıda her takımı yenecek güce sahipler. Estonya maçını izledim. Tam da oynamaları gerektiği gibi oynadılar. Çok sakin soğuk kanlı olarak gayet iyi bir profesyonellik örneği göstererek oynadılar. Yarın da çok büyük bir takıma karşı mücadele edecekler" diye konuştu.


"DÜNYA KUPASI'NA KATILMASINI BEN DE CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM"
Beşiktaşlı oyuncularla da sohbet eden Bilic, "Oyuncululara özellikle şunu söyledim; 'Yarın şüphesiz çok büyük bir atmosfer olacak o atmosferin büyüsüne gereğinden fazla kapılmadan gereğini yapın' zaten Fatih Terim böylesi maçları defalarca oynamış bir teknik direktör. Çok büyük bir deneyimi var. O da mutlaka oyunculara gerekenleri söylüyordur. Ben de kendi fikrimi beyan ettim ve şunu da söyleyeyim ki Türkiye'nin Play-off'a gitmesinin devamında Dünya Kupası'na katılmasını ben de canı gönülden istiyorum. Onlara da bu yolda şans diliyorum" şeklinde konuştu.


"İSTEDİKLERİNİ ALACAKLARINI UMUYORUM"
Basın mensuplarından gelen "Bir öngörünüz var mı?" sorusu üzerine Hırvat teknik adam, "Her hangi bir öngörüde bulunamıyorum, ancak dileğim var. Kazanacaklarını ve istediklerini alacaklarını umuyorum. Şüphesiz ki çok iyi bir takıma karşı mücadele edecekler. Ben ve teknik ekipte bulunan bütün arkadaşlarımla yarın orada olacağım ve onları elimden geldiği kadar desteklemeye çalışacağım" cevabını verdi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...