Piturca 'Türkler kazanırsa, ikinciliği hak etmiş demektir'

/ Kaynak: CHA
Piturca 'Türkler kazanırsa, ikinciliği hak etmiş demektir'

SPOR Haberleri  / CHA

Victor Piturca, Estonya maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Piturca, Hollanda'yı yenen Türkiye'nin ikinciliği bileğinin hakkıyla almış olacağını söyledi

Hayati maç öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü nbsp;Victor nbsp;Piturca, Türkiye'nin şansına ilişkin, "Hollanda kazanmak için oynayacak. Türkler de kazanabilir. Türkler kazanırsa, ikinciliği bileğinin hakkıyla hak etmiş sayılır zaten. Biz Hollanda'yı yenememiştik." şeklinde cevap verdi. Estonya'nın 'ne yapacağı belli olmayan bir takım' olduğuna vurgu yapan tecrübeli teknik adam, "Sadece kazanmaya ihtiyacımız var, herkes buna göre hazırlandı. Eğer çok gol bulursak pozisyonlarımızın yüzde 90'ını değerlendirdik anlamına gelir ve bu da çok iyi bir netice olur. Estonya, az kalsın deplasmanda Hollanda'ya sürpriz yapıyordu." dedi. Baskı yaşayıp yaşamadıklarını soran bir gazeteciye ise Piturca, "Doğru, üzerimizde yoğun bir baskı var. Hak verirsiniz ki, iki buçuk yıllık bir çalışma yarın akşam neticesini gösterecek." sözleriyle cevap verdi. Romen medyası ise attıkları manşetlerle milli takıma cesaret vermeye devam ediyor. Gazete başlıkları arasında 'Ya Romanya 5-0 yenecek ya Türkiye yenilecek.' 'Haydi Romanya, takımına destek ol, stadı doldur', 'Türkiye Portekizli hakem Benquerenca ile hiç kazanamamış', 'Hollanda maçında Türkiye'nin şansı az' ve 'Türkler, Estonya için FIFA'ya şike uyarısı yaptı', başlıkları dikkat çekti.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...