Mancini'den Fenerbahçe taraftarına mesaj

Mancini'den Fenerbahçe taraftarına mesaj

SPOR Haberleri

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, kulüp resmi kanalına bir röportaj verdi.

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, GSTV'ye özel açıklamalar yaptı. "Drogba fark çıkaran bir oyuncu. Sneijder gibi çok önemli bir isim. Daha da iyi olmak için çalışıyor. Birden fazla liderin olması takımda önemli. Ne kadar fazla lider, yönlendirecek oyuncular olursa önemli. Çünkü hocaya ulaşmadan kararlar verip geçiş yapabilirler.
Burak çok önemli, kusursuz bir golcü. Milil takımdaki maçı izlerken biraz üzüldüm. Çünkü işler kötü gidince morali bozulyuyor. Güçlü olması lazım. Çok iyi bir golcü. Şu anda takımı bir araya getirip, birlikte oynamaya konsantre olduk. Ligde kaybettiğimiz puanlar var, o açığı kapamalıyız. Oyuncuya ihtiyacımız var mı yok mu daha sonra. Bir nokta da yabancı kuralı. Bu kuralın durumuna göre belli olacak. Daha sonra yeri geldiği zaman başkanla transfer konuşulur."
"MİLLİ TAKIM SÖZLEŞMESİ YOK"
"Şu anda öyle bir düşüncemiz yok. Eylül sonunda gelişti Galatasaray'a gelişim. İki üç gün içinde karar vermem gerekti." "Öncelikle benim bütün taraftarlara büyük bir saygım var. Manchester United'a da Fenerbahçe'ye de ... O nedenle böyle bir fotoğraf çektirme teklifi gelirse kabul ederim. Saha içinde yenmek için her şeyi yaparız ama saha dışında farklı."
"ÜNAL AYSAL İLE ÇOK GÖRÜŞMEDİM"
"Başkan Ünal Aysal ile çok görüşmedim ama zaman geçtikçe ilişkimiz daha da gelişecektir. İhiyacımız olduğunda burada olacağını gösterdi. Zaman içinde bizim de ilişkimiz öyle olacak.
Manchester City'deyken o kadar çok atkı satıldı ki... Oradayken biraz havadan da dolayı çok fazla atkı takıyordum. Tabi ki Galatasaray atkılarını da seve seve takarım..."
"Queens Park Ranger maçında Agüero'nun golü inanılmaz bir andı. İnanılması güç bir şekilde toparladık. Son maç en kolay olacak derken en zoruna dönüştü."
"TÜRK TARAFTARLARI İTALYANLAR'A BENZETİYORUM"
"Tugay çok önemli. Galatasaray'ı tanıyor, havasını biliyor. Bizim için çok önemli. Aynı şekilde Taffarel'in de önemi büyük."
"Türk taraftarları çok meşhur. İtaşyan taraftarlara benzetiyorum. İlk kez Arena'da onların karşısına çıkıyor olmaktan çok heyecanlıyım. Umarım iyi olacak.Öncelikle ligden başlayalım. Şu an tabelaya bakmıyorum. Onun için Aralık sonunu bekliyorum. Şampiyonlar Ligi çok farklı. Orayı tek tek düşünmek lazım. Şuan Kopenhag'ı düşünüyoruz."(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...