Fenerbahçe'den Caner'e jest

Fenerbahçe'den Caner'e jest

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de 4. sezonunu yaşayan Caner Erkin yönetimle görüştü ve yeni sezonda takımda kalma konusunda anlaştı.

Fenerbahçe formasını ilk kez 2010-11 sezonunda giyen Caner Erkin bu sezon takımda 4. sezonunu yaşarken gösterdiği performansla büyülüyor. Takımını sırtlayan oyuncuların başında gelen Sarı- Lacivertli oyuncu yönetimle görüştü ve kalma konusunda anlaştı.

Caner'in parayı hesaba katmadan "Gerekirse boş sözleşme imzalarım" demesi yönetimi harekete geçidi. Fenerbahçe Yönetimi Caner Erkin'in sözleşmesini iyileştirme kararı aldı. Daha önce 700 bin euro yıllık ücret alan Sarı-Lacivertli oyuncunun yıllık ücreti 1 milyon 250 bin euroya çıkardı. Fenerbahçe Yönetimi bununla da sınırlı kalmayarak daha önce maç başı 10 bin Euro alan Caner Erkin'e bundan böyle oynadığı her karşılaşma için 20 bin Euro ödemeyi kararlaştırdı.

Böylece Caner'e 1 yıl için 550 bin euro zam yapılmış oldu. 3 yıllık sözleşmeye imza atacak Fenerbahçeli oyuncu böylece 3 yıl için ekstradan toplam 1 milyon 650 bin euro zam almış olacak. Caner maç başına alacağı 20 bin euro ile birlikte Sarı-Lacivertli yönetimden yüzde 100 zammı kaptı.

ERSUN YANAL'IN VAZGEÇEMEDİĞİ İSİM OLDU

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi normal şartlarda 31 Mayıs 2014'te bitecek olan Caner'in böylece sözleşmesi 3 yıl daha uzamış olacak. Geçen sezon resmi maçlarda 50 kez forma giyen Caner Erkin en büyük çıkışını bu sezon yaptı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın adeta vazgeçilmezi olan Caner Erkin ligde oynadığı 6 karşılaşmada 540 dakika forma giyerken performansıyla tam not aldı.

A MİLLİ TAKIM'DA DA FATİH TERİM'İN GÖZDESİ

Milli Takım'da da Fatih Terim'in çok güvendiği bir isim olan 25 yaşındaki futbolcu takım arkadaşlarının da çok sevdiği bir oyuncu olarak biliniyor. Yönetimle yeniden anlaştığı için çok mutlu olduğunu vurgulayan Caner, "En büyük hedefim futbolu F.Bahçe formasıyla bırakmak. Uzun yıllar kulübe hizmet ederek unutulmazlar arasına girmek istiyorum. Burada mutluyum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...