İstanbul'da trafik keşmekeşine paketli çözüm

İstanbul'da trafik keşmekeşine paketli çözüm

Ekonomi Haberleri

İstanbul'un trafik problemi için bir paket hazırlayan uzmanlar, lojistik anlamında yük sevkiyatının düzenlenmesi gerektiğini vurguladı.

İstanbul'un trafik problemi için bir paket hazırlayan uzmanlar, demiryolu ve denizyolunun yoğun olarak kullanılması ve lojistik anlamında yük sevkiyatının düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. Beykoz Lojistik MYO Lojistik Uygulamaları ve Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Okan Tuna, Marmaray da yolcunun yanısıra yük taşımacılığının da olacağını ancak geçişlerin nbsp;24:00 ile 05:00 saatleri arasında olacağından yetersiz kalacağını dile getirdi. Okan Tuna, Tekirdağ-Bandırma ve Tekirdağ-Derince feribot tren seferlerinin başlatılması gerektiğini söyledi. Şehir içinde belirli bölgelere girişin ücrete tabi olmasını gerektiğini söyleyen Tuna, "Bu sayede Londra'da trafik sıkışıklığı yüzde 18 oranında azaldı" dedi. Şehir içinde perakende noktalarına yapılan sevkiyatın gece olması gerektiğini dile getiren Tuna ayrıca, her yükleme aracının her alana girmemesi gerektiğini söyledi. Öte yandan bin 200 kişi ile gerçekleştirilen ankette, İstanbullu'ların yüzde 68'i 3. Köprü'nün trafiği rahatlatacağı görüşünü savundu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...