Yılmaz, 'Tezkere şimdiden gençlere hayırlı olsun'

Yılmaz, 'Tezkere şimdiden gençlere hayırlı olsun'

GÜNDEM Haberleri

İsmet Yılmaz, askerlik süresinin 12 aya indirilmesine ilişkin düzenlemeyle ilgili, '70 bine yakın insanımız tezkere alacak. Şimdiden hayırlı olsun' dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, uzun dönem askerlik süresinin 12 aya indirilmesine ilişkin düzenlemeyle ilgili, "Önümüzdeki pazartesi günü Bakanlar Kurulu var. Burada tarihi belirlenecek. Önümüzdeki yılın mart ayını geçmeyeceğini sanıyorum. Karar çıkınca da 70 bine yakın insanımız tezkere alacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi. Yılmaz, kısa dönem askerlikle ilgili bir düzenleme olup olmadığı yönündeki soruyu, "Böyle bir çalışma yok. Kısa dönem, biliyorsunuz 6 ay. Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor" şeklinde cevapladı. Yedek subaylara 2 bin liranın üzerinde maaş verildiğini de ifade eden Yılmaz, "Kısaltmayı isteyen de yok" dedi.

BAYRAMLAŞMAYA KATILDI
Bakan Yılmaz, AK Parti Sivas İl Başkanlığınca İnönü Konağında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...